Slide background

Reference

“Svi su bili oduševljeni, i mali i veliki.Jedino nam je žao što nismo više vremena mogli izdvojiti za obilazak sela, koje je jako lijepo i različito od ostalih sela u okolini. Svaka pohvala i vama kao domaćinima, pekmez od jagoda je odličan! Nemogu vam opisati kako su djeca bila oduševljena, a i ja sam dobila neke ideje za uređenje kuće.. već danas idem po kukice za ormare (kuhinja mi je prekrasna, baš po mom ukusu).”
- Senka, Zagreb

“Zahvalila vam na ugodnom boravku u vašoj kućici. Nas smo se troje proveli bolje nego smo se nadali.Smještaj nam je odgovarao savršeno jer nismo tražili nikakav luksuz ali nam je komfor bio potreban. Budući da smo imali dovoljno prostora da se smjestimo i sve potrebno, mi smo bili zadovoljni.Vratili smo se odmoreni i sretni.Nadam se da vam nismo napravili puno nereda.”
- Andrea, Bjelovar

“Zahvaljujemo na spremnosti za suradnju prije dolaska, a posebno na brizi za nas, od dočeka s domaćom višnjevačom do kolača u ponedjeljak uvečer, koji su bili sjajni! Bilo nam je lijepo, udobno, osjećali smo se kao kod kuće. Našli smo vremena da u apartamnu pregledamo sve izloške, slike i pribor, sjajno je i vidi se velik uložen trud u osmišljavanje sjajnih ideja. Obišli smo Osijek, Kopački rit, dio Baranje i Vukovar po lijepom vremenu i sretno se vratili kući.”
- Mladen, Zagreb

“Vidi se da vam je stalo do toga da se vaši gosti osjećaju ugodno. Zadržite entuzijazam. Želim vam uspjeh.”
- Domagoj, Varaždin

“Bilo nam je jako ugodno i lijepo u vašoj Vunici. Imamo samo riječi pohvale! Do sad smo uglavnom ljetovali u apartmanima na Jadranu i moram reći da nigdje nismo bili tako dočekani. Tada čovjek shvati kako nas mala zadovoljstva čine sretnima. Odmor nas je jako razveselio, jer nas je neki način vratio u djetinstvo.”
- Nena, Daruvar

“Naša očekivanja su sasvim ispunjena što se tiče boravka u Vašoj Vunenoj kućici. Zaista mislimo da je sve bilo divno. Prostor je vrlo ugodan. Vratiti ćemo se i to bez razmišljanja sigurno kod Vas. Hvala Vam na gostoprimstvu i na svim Baranjskim delicijama kojima ste nas počastili. Zaista je bilo i preko nasih očekivanja. Nadam se da ćemo uskoro opet posjetiti Baranju a time naravno i Vas.”
- Toni, Rijeka

“Kopačevo je mjesto gdje vrijeme stoji. Ono što vas drži u stvarnosti je samo zvono na crkvi koje otkucava u puni sat, a vi niti ne znate koji je jer nigdje ne žurite. Ravnate se samo po osjećaju što želite raditi. Ja volim trčati i cijelo selo se može optrčati za dvadesetak minuta, a to je super, jer kad dođete na početak, krenete ponovo i uživate u stvarima koje ste propustili pri prvom krugu. Kuće su prekrasne, od onih starih u kojima više nitko ne živi, do onih obnovljenih u duhu starog vremena (vaša je naravno najljepša:) i ako vas slučajno suseljani budu pitali tko su oni ludi turisti što vire u tuđa dvorišta – recite da nismo bili vaši gosti:).Okolica okružena stoljetnim šumama budi u čovjeku strahopoštovanje i shvaćanje da smo mi tu zbog prirode, a ne priroda zbog nas. Mi je ne nasljeđujemo, nego je samo posuđujemo od naše djece (stara indijanska:)Duge šetnje kojima niti magla ne smeta šteta je pokvariti razgovorom.Kopački rit, Dvorac Tikveš, perkelt od soma, baranjska vina, knjige, toplina peći na drva… što bi čovjek više poželio za jedan odmor?Vaša kuća je divna. Ima obiteljsku toplinu i vrlo često nas je podsjetila na praznike koje smo provodili kod naših djedova i baka na selu. Pogotovo kad se ugasi vatra, pa dida psuje:) Vama zahvaljujemo i što ste lijepoj atmosferi pridonijeli dobrom organizacijom i svojim domaćim proizvodima (mljac!).”
- Tena, Županja

“Evo, oduševljena trojka vratila se iz Baranje. Puni dojmova i vrlo zadovoljni. Apsolutno najupečatljiviji bio nam je boravak u Vašoj kući koju opisujemo ( kak bi mi Međimurci rekli) rukama i nogama. Oduševila nas je Vaša gostoljubivost, srdačnost i prijem, a Vunica je pun pogodak. Sigurna sam da ćete i dobiti mnogo preporuka jer ima puno ljudi koji bi se rado zaputili u Baranju, ali često ne znaju što i kako. Najljepša hvala na svemu! Želimo Vam mnogo uspjeha i sreće u daljnjem radu!”
- Simona, Nedelišće

“Baš ste krasni. Vunena kućica, prava je kućica iz bajke… Sređena i funkcionalna do detalja, s izuzetnim domaćinima zbog kojih je boravak u Kopačevu mjesto kamo se svatko želi vratiti. Topli i srdačni te izuzetno profesionalni.”
- Nataša, Zagreb